HR & Organisatie advies

Countess is gespecialiseerd in het meedenken over de strategie en het begeleiden van personeel in veranderings- en transformatieprocessen. De focus ligt op visie, werkprocessen, leiderschap, innovatie, structuur en cultuur. Countess heeft de expertise op zowel de gedrags- als de organisatiekant en verbindt deze met elkaar.

De markt verandert en om ondernemingen gezond te houden dienen deze mee te bewegen. Of dat nu is omdat het economisch klimaat wijzigt of omdat er een professionaliseringsslag gemaakt moet worden. Dat vraagt om inkrimpen, groeien, veranderen, en dat op verantwoorde wijze, om daarmee in te kunnen inspelen op de veranderingen in de markt. Op praktische wijze analyseert Countess de organisatie en adviseert in de te ondernemen acties.

Countess wordt mede ingezet voor HR-vraagstukken rondom de aan- en verkoop van (internationale) bedrijfsonderdelen, reorganisaties, fusies en overnames. Voor het ontwikkelen en verzorgen van trainingen en voor individuele coaching van medewerkers ten aanzien van hun loopbaan.