Strategisch HR Advies

De markt verandert en om ondernemingen gezond te houden dienen deze mee te bewegen. Dat vraagt om inkrimpen, groeien, veranderen en dat op een verantwoorde wijze, om daarmee in te kunnen inspelen op de veranderingen in de markt.

De HRM-dienstverlening van Countess

Adviseert in veranderings- en transformatieprocessen vanuit HR. De focus ligt op visie, werkprocessen, leiderschap, innovatie, structuur en cultuur. Countess heeft de expertise op zowel de gedrags- als de organisatiekant en verbindt deze met elkaar. Interim Management kan worden ingeschakeld om deze processen en cultuurtrajecten te implementeren. Het begeleiden van individuele medewerkers in hun loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling en het verzorgen vanĀ  op maat gemaakte training op HR gebied en organisatie- en cultuurveranderingstrajecten.

In het HRM-werkveld wordt Countess ingeschakeld

Countess is gespecialiseerd in het meedenken over de strategie en het begeleiden van personeel in transformatieprocessen en ook HR-vraagstukken rondom de aan- en verkoop van (internationale) bedrijfsonderdelen. Op tijdelijke basis de HR-afdeling aansturen c.q. de HR directeur te vervangen. Voor het ontwikkelen en implementeren van diverse HR-instrumenten en voor individuele coaching van medewerkers ten aanzien van hun loopbaan.

Design Your Career Methode

Daarnaast heeft Countess samen met de auteur van het boek ‘Happy in je werk’ de Design Your Career Methode ontwikkeld. Het meerdaagse trainingsprogramma bestaat uit een praktische stappenplan met concrete oefeningen en nuchtere inzichten ontleend uit wetenschappelijk onderzoek. In zeven stappen ontdek je wie je bent, wat je kunt, wat je eigenlijk wilt en hoe je dat nieuwe werk uiteindelijk vindt. Het eindresultaat is een A4-tje met een helder plan van aanpak. Meer informatie is te vinden op www.designyourcareer.nu.